Meld je aan bij Support Your Locals L-V

Hi ondernemer,

Wat leuk dat je op de landingspagina van Support Your Locals LV terecht bent gekomen. Wij bieden jou, samen met onze partners, een eigen digitale etalage aan en kun je ervoor kiezen om lid te worden van Support Your Locals LV. Niet alleen interessant voor jou als ondernemer, maar ook omdat wij op die manier leuke lokale evenementen kunnen organiseren of het social media team op pad kunnen sturen voor nieuwe content.

Hoe werkt dit nou precies, wat moet je hiervoor doen en wat krijg je ervoor terug?

Eén van de oprichters van Support Your Locals LV vertelt je in onderstaande video wat je kan verwachten en hoe het allemaal werkt. Mocht je naar aanleiding van het formulier nog vragen hebben dan kun je altijd een mailtje sturen naar info@supportyourlocalslv.nl

“Ik ben Cock van Rijn, ondernemer in Leidschendam Centrum. Samen met mijn dochter run ik een groentezaak waar wij een actie hebben opgezet om het zorgpersoneel te voorzien van maaltijden in tijden van Corona. Support Your Locals LV is bij ons langs geweest en hebben een heel mooi filmpje gemaakt en sinds zij langs zijn geweest is de boel ontploft. Het filmpje is zo’n 12.000 keer bekeken en een dikke 200 keer gedeeld. En ook wij konden hiervan de vruchten plukken. Wij merkten dat je samen met elkaar veel meer kan bereiken dan dat je dat in je eentje doet. De donaties kwam vanaf dat moment ook als een stormvloed op ons af en ik kan alleen maar zeggen het is een super leuk initiatief. Dus support allemaal your locals en help elkaar”

#volg_onze_socials