Support your locals Leidschendam-Voorburg

We doen dit samen

Waar Support Your Locals L-V aan het begin van de Corona-periode is begonnen als een hulpplatform voor de lokale ondernemers binnen onze gemeente, zijn we ondertussen uitgegroeid tot een initiatief waar steeds meer ondernemers worden met een hulpvraag terecht kunnen. Helpen doen we op het gebied van social media, fotografie, videografie en door het delen van content op onze kanalen. Deze website is daar nu ook een belangrijk onderdeel van geworden omdat we hier alle ondernemers uit de gemeente een digitaal gezicht kunnen geven in de vorm van een online etalage, die wij via allerlei activiteiten in de spotlights gaan zetten de komende maanden. Dit gaan we doen in de vier grote lokale winkelgebieden, maar ook online.

Dit kunnen wij niet alleen en daarom zijn wij blij dat we in de Rabobank en de gemeente Leidschendam-Voorburg betrokken partners hebben gevonden die met ons dit avontuur aan willen gaan.

Samen sterk in Leidschendam-Voorburg

Rabobank Regio Den Haag is een trotse partner van dit platform. Support Your Locals Leidschendam-Voorburg. Wij ondersteunen dit omdat we de ondernemers in de vier winkelgebieden (en de winkels daarbuiten) willen helpen groeien. Niet alleen in de huidige lastige tijd, ook daarna. Daarnaast vinden we het belangrijk dat consumenten hun weg weten te vinden binnen het aanbod van winkels in Leidschendam-Voorburg. Zo ontstaat er verbinding, samenwerking tussen ondernemers en kunnen ondernemers en consumenten elkaar helpen om on- en offline meer zaken te doen. Daar wordt iedereen beter van en dit platform kan hier een succesvolle bijdrage aan leveren.

Een aantal medewerkers van Rabobank woont in de omgeving van Leidschendam-Voorburg. Zij bundelen hun krachten om een economische of maatschappelijke bijdrage te leveren. Ook delen zij graag hun netwerk om contacten tot stand te brengen. Op deze manier kunnen zij bijdragen aan onze missie ‘Growing a better world together’. Via dit platform maar ook offline, kan je ze tegenkomen. Spreek hen daarom gerust aan of volg ze op social media.

Meer weten?

Kijk op rabobank.nl/denhaag en ga naar ‘meer over Rabobank Regio Den Haag’.
Wil je meer weten over samen de lokale gemeenschap versterken en hoe wij dat doen, klik dan hier.

Vragen of suggesties?

Een vraag die betrekking heeft op Leidschendam-Voorburg en waarbij Rabobank mogelijk kan helpen? Mail dan naar Communicatie.denhaag@rabobank.nl