Ollibolly Interior

"Gespecialiseerd in Interieur en Digital media/Fotografie"

Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: op afspraak
Zondag: gesloten

Ollibolly Interior

"Gespecialiseerd in Interieur en Digital media/Fotografie"

Door de jaren heen hebben we al veel klanten mogen adviseren en assisteren. Dit is ongeveer in 2005 begonnen met kinderkamer styling en een webwinkel. en uiteindelijk ook een fysieke winkel in Voorburg. De styling van Kinderkamers was al snel uitgebreid naar complete styling van alle ruimtes.

Inmiddels hebben we sinds begin 2016 de fysieke winkel gesloten en werken we sinds juli 2016 vanuit onze studio in het oude centrum te Voorburg. De keuze van werken vanuit onze studio geeft ons veel meer ruimte om onze diensten en service aan onze klanten goed aan te bieden.

Mijn passie ligt vooral bij het adviseren en inspireren van onze klanten en het uitvoeren van deze wensen. Het gaat om meer dan merken en producten, het gaat om de wens van de klant zo goed mogelijk te vertalen en te vervullen. Je meer verdiepen in de wens, en het uitvoeren daarvan.

Een geheel tevreden klant is waar we voor willen gaan en veel van onze klanten komen daarom graag bij ons terug. Wij maken veel artikelen geheel naar wens en op maat, of we hergebruiken meubels of decoratie van de klanten. Hierdoor kunnen we ook wat bijdragen aan een beter milieu. Een inrichting hoeft niet alleen mooi te zijn, maar je moet je er vooral thuis voelen, dus het moet ook comfortabel en praktisch zijn.

Inmiddels is Ollibolly Interior heel veelzijdig en kunnen we eigenlijk alles aanbieden aan onze klanten. Van alleen wat tips en inspiratie tot aan renovatie en vakmanschap!

Samen creëren wij je Thuis!

Video

Informatie

Ollibolly Interior
Herenstraat 42
2271 CH
Voorburg
0641453477

naar alle ondernemers

Wonen en
design

Eten en
drinken

Boeken en geschenken

Doe-het-zelf

Gezondheid en beweging

Kleding en schoenen

Kunst en
cultuur

Webshops

Creatives

hotel en
overnachting

Business 2
business

Overige