Natural Skin

Openingstijden

Maandag: 9:00-17:30
Dinsdag: 9:00-17:30
Woensdag: 9:00-17:30
Donderdag: 11:00-21:00
Vrijdag: 9:00-17:30
Zaterdag: 9:00-16:00
Zondag: gesloten

Natural Skin

Bij Natural Skin zijn wij, Lindsay (huidtherapeut) en Angelique (medisch schoonheidsspecialiste) gespecialiseerd in huidverbetering. Wij gaan verder waar reguliere huidverzorging stopt.

Wij richten ons o.a. op anti-aging en op het verstrakken van de huid, zowel het gezicht als lichaam. We behalen ook mooie resultaten bij rosacea/couperose, acne, littekens, pigment, verwijderen huidoneffenheden en overbeharing. Verder bieden wij de non-chirurgische ooglidlift d.m.v. plasma. Tevens hebben wij prachtige minerale make-up – intelligente cosmetica, die zorgt dat de huid straalt en tegelijkertijd de huid verzorgt.

Deskundigheid en kwaliteit staan bij ons in een hoog vaandel. Wij volgen regelmatig bij- en nascholingen en zijn HBO opgeleid. Vergoedingen zijn mogelijk, raadpleeg hiervoor de zorgpolis. Wij zijn aangesloten bij de brancheorganisaties: NVH en ANBOS en geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici.

Ook voor ontspanning kan je bij ons terecht. Pure Ontspanningsmassage is gevestigd in hetzelfde pand. Pierre is professioneel masseur en luistert goed naar de wensen omtrent de massage. Heeft persoonlijke aandacht en vraagt goed door over eventuele bestaande klachten en doel van de massage. Daarnaast volgt hij met regelmaat nieuwe trainingen en cursussen om op de hoogte te blijven van alle nieuwe massagetechnieken. Het is ook mogelijk om zelf een massage samen te stellen aan de hand van wat jouw lichaam nodig heeft. Je zult geheel ontspannen de salon verlaten.

Video

Informatie

Natural Skin
Herenstraat 102
2271 CK
Voorburg
0614393506

naar alle ondernemers

Wonen en
design

Eten en
drinken

Boeken en geschenken

Doe-het-zelf

Gezondheid en beweging

Kleding en schoenen

Kunst en
cultuur

Webshops

Creatives

hotel en
overnachting

Business 2
business

Overige