Marleen tekent

Openingstijden

Maandag: 09:00-17:00
Dinsdag: 09:00-17:00
Woensdag: 09:00-17:00
Donderdag: 09:00-17:00
Vrijdag: 09:00-17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Marleen tekent

Marleen Huurman, grafisch ontwerper met handletteren als specialisatie, levert met MarleenTekent unieke ontwerpen en persoonlijk maatwerk voor jouw communicatiemiddelen, mét glimlach-garantie.
Zo zorgt Marleen er met de Sympathiekaart voor dat jouw bedrijf moeiteloos attent kan zijn. Met een op maat ontworpen en originele wenskaart waarop jouw bedrijfsboodschap in toon en vorm is afgestemd op je corporate identity, geef je elk belangrijke moment in je organisatie de aandacht die het verdient: bijvoorbeeld iemand welkom heten, een compliment geven, een verjaardag vieren of fijne feestdagen te wensen… Marleen denkt graag met je mee over de mogelijkheden.

Wil je zelf creatief aan de slag en de mooiste letters leren tekenen tijdens een workshop Handletteren? Marleen deelt graag haar handletterkennis met je.

In de webshop vind je onder andere zelfontworpen ansichtkaarten voor allerlei gelegenheden en met de Glimlach Verstuurservice kun je heel makkelijk direct een kaartje naar iemand laten sturen met jouw persoonlijke boodschap.

Video

Informatie

Marleen tekent
Graaf Ottolaan 15
2263 TV
Leidschendam
0627466458

naar alle ondernemers

Wonen en
design

Eten en
drinken

Boeken en geschenken

Doe-het-zelf

Gezondheid en beweging

Kleding en schoenen

Kunst en
cultuur

Webshops

Creatives

hotel en
overnachting

Business 2
business

Overige