Liz & Jack – Andere thee

Openingstijden

Webwinkel is 24/7 open

Liz & Jack – Andere thee

Op zoek naar originele, lekkere en biologische thee? Dan ben je bij Liz & Jack aan het juiste adres. Ze bezorgen de thee gratis, op de fiets in Leidschendam, Voorburg en omgeving.

Thee voor thuis, pakketten en cadeaus
Sinds de coronacrisis werken steeds meer mensen thuis, en daarbij hoort natuurlijk een lekkere kop thee. De originele namen (“Even chillen”, “ Gangmaker”, “Op Avontuur” etc.) en bijbehorende designs maken het leuk om de thee als cadeautje te geven of te krijgen. De zakjes en blikjes worden dan ook steeds vaker toegevoegd aan cadeau- of Kerstpakketten. Bestellen gaat eenvoudig via de webshop. Je kiest je product(en), betaalt met IDeal en binnen een of twee dagen staat Liz of Jack voor je deur met de bestelling. Liz: “Het is heerlijk om de buurt rond te fietsen en direct contact te hebben met mijn klanten. Ik merk dat klanten dat ook heel leuk vinden”.

Thee voor de horeca
Het viel Liz & Jack op dat de horeca veel aandacht heeft voor koffie met echte bonen en dure apparaten. Maar daarnaast staat vaak een theedoos met, soms mooie, maar vaak weinig smaakvolle theezakjes. Als fervente theedrinkers willen Liz & Jack daar verandering in brengen. Naast een hoge kwaliteit thee bieden Liz & Jack de gasten ook een beleving aan. De aansprekende namen en designs zijn vaak aanleiding tot een gesprek. Om ook aan grotere groepen losse thee te kunnen serveren hebben Liz & Jack een speciale theedoos ontworpen met voorgevulde zakjes.

Video

Informatie

Liz & Jack – Andere thee
Spoorlaan 5C-39
2495 AL
Den Haag
06-16044558

naar alle ondernemers

Wonen en
design

Eten en
drinken

Boeken en geschenken

Doe-het-zelf

Gezondheid en beweging

Kleding en schoenen

Kunst en
cultuur

Webshops

Creatives

hotel en
overnachting

Business 2
business

Overige