Fleuri Bloemen Powered by Naturals

Openingstijden

Maandag: 8:30-18:00
Dinsdag: 8:30-18:00
Woensdag: 8:30-18:00
Donderdag: 8:30-18:00
Vrijdag: 8:30-18:00
Zaterdag: 8:30-17:00
Zondag: gesloten

Fleuri Bloemen Powered by Naturals

Ik ben Nathalie en ik maak bij Fleuri Bloemen iedere dag mensen blij met mooie bloemen!
Mijn boeketten schik ik samen met mijn team van vakkundige bloemstylisten. Ik werk altijd met dagverse bloemen en wil mij met mijn winkel onderscheiden door de mooiste creaties van kwaliteit te leveren. Naast bloemen heb ik ook diverse planten en vazen in het assortiment. Mensen slagen hier altijd voor een mooi cadeau! Maar natuurlijk is het ook leuk om jezelf te verwennen met een mooie bos bloemen op tafel.
Duurzaamheid is voor ons team belangrijk. Omdat we werken met de natuur en haar producten willen we hier op een verantwoordelijke manier mee omgaan. We werken nauw samen met lokale kwekers die aandacht hebben voor milieuvriendelijke kweekmethoden. Onze geschenktassen worden gerecycled, waardoor we afval besparen. Fleuri Bloemen voldoet aan de eisen van ‘de Duurzame Bloemisten’. We streven ernaar om binnen korte tijd een Barometer Duurzame bloemist certificering te behalen.
De natuur is onze bron en inspiratie en mijn winkel is gevuld met geschenken van Moeder Natuur. Elke dag mensen blij maken met bloemen en planten is voor mij het mooiste wat er is!

Video

Informatie

Fleuri Bloemen Powered by Naturals
Damlaan 15
2265 AL
Leidschendam
070-3010510

naar alle ondernemers

Wonen en
design

Eten en
drinken

Boeken en geschenken

Doe-het-zelf

Gezondheid en beweging

Kleding en schoenen

Kunst en
cultuur

Webshops

Creatives

hotel en
overnachting

Business 2
business

Overige