Drankenspeciaalzaak Peet

"DRANKENSPECIAALZAAK PEET, DAAR WAAR GENIETEN BEGINT!"

Openingstijden

Maandag: 12:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: gesloten

Drankenspeciaalzaak Peet

"DRANKENSPECIAALZAAK PEET, DAAR WAAR GENIETEN BEGINT!"

Drankenspeciaalzaak Peet is geen gewone slijterij. Het is een ontmoetingsplaats voor mensen die houden van mooie producten. Een Proeflokaal waar mensen kennis kunnen maken met en genieten van de lekkerste wijnen. Al dan niet met een bijpassend hapje. Daarnaast verkoop ik geen doorsnee dranken maar producten die gemaakt zijn met passie, liefde en een verhaal hebben. En dat verhaal vertel ik je graag!

De winkel voelt als een huiskamer in plaats van een strakke slijterij. Vooral de 4 Proefvaten trekken de aandacht. Hierop staan altijd flessen op en open om kennis met ze te maken. Daarnaast bevindt zich onder de winkel De Schatkelder van Leidschendam. Hier staan vele soorten whisky die hun verhaal graag willen vertellen en ligt er een bijzonder assortiment wijnen die graag van eigenaar wisselen.

Wijn en Whisky, dat zijn de twee productgroepen waar ik mij op richt. In 2015 is de zaak zelfs uitgeroepen als Whiskyspeciaalzaak van Nederland. een titel waar ik nu nog trots op ben.

Ik weet dat ik nooit de beste wijnspeciaalzaak van Nederland zal gaan worden maar heb mij zelf wel als doel gesteld om heel Leidschendam-Voorburg te laten kennis maken en te laten genieten van de mooiste wijnen.
Hoe ik dat doel wil gaan bereiken is simpel. Elke maand schrijf ik een Nieuwsbrief met daarin Wijnnieuwtjes, nieuwe, in het assortiment opgenomen, wijnhuizen, data van wijnproeverijen en natuurlijk leuke aanbiedingen. Daarnaast werk ik zoveel als mogelijk samen met de Vers ondernemers in het Leidschendam Centrum. Op deze manier ontstaan er de lekkerste wijn en spijs combinatie.

Het spreekt voor zich dat, om Leidschendam-Voorburg te laten genieten van lekkere wijnen, er een bijzonder lekker assortiment wijnen aanwezig moeten zijn. Momenteel bestaat mijn wijnassortiment uit meer dan 500 soorten wijn. Bijna elk producerend wijnland is aanwezig. Teveel soorten om op te noemen. Wel ik nog even kwijt dat wij een exclusief verkooppunt ben van Bodegas Salentein uit Argentinië. Iets waar ik trots op ben.

Wist je trouwens dat je met minimaal 6 personen al een wijnproeverij in de Schatkelder van Leidschendam zelf kan organiseren? Wil je op de hoogte gehouden worden van mijn wijnactiviteiten laat dat dan even weten en stuur een mailtje naar info@drankenspeciaalzaakpeet.nl
Ik hoop dat je na het lezen enthousiast en nieuwsgierig bent geworden en je ooit in Drankenspeciaalzaak Peet te mogen ontvangen.

Genietze!

Peet

Video

Informatie

Drankenspeciaalzaak Peet
Damstraat 44
2265 AH
Leidschendam
070-3177505

naar alle ondernemers

Wonen en
design

Eten en
drinken

Boeken en geschenken

Doe-het-zelf

Gezondheid en beweging

Kleding en schoenen

Kunst en
cultuur

Webshops

Creatives

hotel en
overnachting

Business 2
business

Overige