Burn Out Poli

Openingstijden

Maandag: 9:00-17:00
Dinsdag: 9:00-17:00
Woensdag: 9:00-17:00
Donderdag: 9:00-17:00
Vrijdag: 9:00-17:00
Zaterdag: gesloten
Zondag: gesloten

Burn Out Poli

Burn Out Poli, in 12 weken terug naar de werkvloer

Je bent niet alleen, 1 op de 6 werknemers heeft burn out klachten. Bij Burn Out Poli hebben we de afgelopen 13 jaar al meer dan 2000 mensen begeleid die over hun eigen grenzen waren gegaan. Overspannen zijn komt vaak niet alleen door werkdruk maar door een combinatie van factoren en aanhoudende stress in het lichaam. Daarom behandelen wij die mensen in een multidisciplinair programma, zowel mentaal, emotioneel als fysiek, heel gedegen en duurzaam. Het bewezen succes: binnen 12 weken loskomen van burn out kenmerken en starten met re-integreren! Fijn voor je werkgever, maar natuurlijk vooral voor jezelf.

Binnen drie dagen krijg je een intakegesprek Na dat intakegesprek ontwikkelen we samen met jou je persoonlijke behandelprogramma en stemmen dit af met je werkgever. Drie verschillende coaches en behandelaars gaan je als een team, onder één dak begeleiden. Binnen 5 dagen start jouw programma. Geen wachtlijst dus.

Burn Out Poli is al 13 jaar de expert in Nederland in voorkomen en behandelen van burn out.
Met locaties in Voorburg, Amsterdam en Rotterdam begeleidt jouw persoonlijke team je in 12 weken terug naar de werkvloer. Voorwaarde is dat je zowel mentaal, emotioneel als fysiek behandeld wordt. Deze combinatie geeft je inzicht in de reden van jouw stress, neemt de oorzaak weg en brengt je blijvend terug naar ontspanning, rust in het hoofd en fysiek herstel. Een toolbox voor de rest van jouw leven.

 

 

Video

Informatie

Burn Out Poli
Herenstraat 55A
2271 CB
Voorburg
070-7370392

naar alle ondernemers

Wonen en
design

Eten en
drinken

Boeken en geschenken

Doe-het-zelf

Gezondheid en beweging

Kleding en schoenen

Kunst en
cultuur

Webshops

Creatives

hotel en
overnachting

Business 2
business

Overige